donderdag 26 januari 2012

tilda sewingbird en gardenparty!

Hallo Allemaal,
De nieuwe tilda collectie kwam dinsdag middag binnen.


ik wist natuurlijk niet hoe snel ik alles moest uitpakken, wou eigenlijk alles tegelijk zien hihi.... maar ja dat kan natuurlijk niet..
toen begonnen met bestellingen bij elkaar pakken die al verstuurd konden worden. En gisteren samen met mijn moeder alle spullen geprijsd, stoffen geknipt en als laatste alles een plekje gegeven in de showroom!
Het nieuwe boekje is weer helemaal top! met een leuk naai mapje, speldenkussen, make up tasje, 2 verschillende poppen, bijtjes van stof, cadeautasjes van papier, stoffenbloemen, stoffen opbergmandjes... en ik weet niet of ik nu alles heb genoemd, maar leuk is het boekje zeker!
De nieuwe scrapvellen

leuke servetten stukjes stof om de klossen


de stofjes en natuurlijk het nieuwe boekje!

Alvast wat leuke cadeautasjes gemaakt met het nieuwe tilda scrap papier en stans vellen! het patroon van dit tasje staat in het boekje.. officieel maar 1 maat maar ik heb het patroon even wat verkleind op de computer.
super schattig!
Fijne dag allemaal!


3 opmerkingen:

 1. Ooo schattige tasjes en het leukste is dat ik ze zaterdag in het echt kan zien en voelen :-D tot dan Lieve Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er super uit Kiki! Ik kom gauw even buurten:D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat ziet er allemaal weer geweldig uit. Wat is 't toch jammer dat we zo ver weg wonen. Geduld is een schone zaak, maar soms wel moeilijk. Die tasjes zijn zo ontzettend leuk. Ben blij met die grote klos touw die ik bij je gekocht heb. Komt ook nu weer goed van pas zie ik!
  Groet uit Rotterdam (ook aan je moeder)

  BeantwoordenVerwijderen